onsdag 5 februari 2014

No nonsense!

Team Fillinge Ultra är proaktiva. Med det menas att vi tar ansvar för att aktivt leta efter intressanta konditionsuttryck. Vi är sökare. Vi söker hela tiden nya utmaningar och nya stigar att följa. Under vårt sökande har vi hittat backar så branta att vi inte har orkat springa så många vi skulle ha velat. Vi har funnit våtmark som aldrig sett löparskor tidigare. Vi har på vägen lärt känna varandra och upptäckt sidor hos oss själva vi inte kände till. Vi har upplevt glädje, utmattning och stolthet.

Det som sker inom oss är störst men det som finns utanför, t.ex. materiella ting, är inte oväsentligt. Liksom andra löpare, ja egentligen alla idrottsutövare, intresserar vi oss för prylar som hjälper oss på vägen. Det kan vara skor, manicker, trikåer. Allt.

Idag pratade vi med Joakim Sandin på Salming Running. Vi fick hela deras löpkollektion förevisad med fokus på deras kommande skor. Ett koncept och ett ställningstagande för lättare och roligare skor som ska tillhandahålla möjligheten till ett drivet och naturligt löpsteg. Klart intressant! De tre modellerna som presenteras i förstone väger 240 g (herr UK 8) och nedåt och representerar lämplighet för längre distanser, via kortare snabbare löpning till en ren tävlingslöpning. Ett fjäderlätt koncept bara med den support som behövs beroende på omständighet. No nonsense, säger Salming Running. Vi testar gärna, säger vi!

Som sagt, Team Fillinge Ultra är proaktiva. Salming Running verkar också vara proaktiva. Intresserade kan läsa mer om skor och annat här.

Vi lyckades också få till ett kortare löppass i stadsmiljö inkluderat några pulshöjande backar. Fint!

 
Salming Running Joakim i blått
 
To be continued...

//Team Fillinge Ultra

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar