torsdag 27 februari 2014

Böcker av Petra Månström och Anders Szalkai

En blogg med ambition kan ju inte bara avhandla den egna löpningen eller presentera det egna livet. Eller jo föresten, det går alldeles utmärkt till en viss gräns. Världen utanför tränger på ibland och skapar passager mellan vår lilla krets och alla andra. Varför inte passa på att beskriva något som skapar en gemensam beröringspunkt. Något som intresserar oss på flera sätt. Något som består och berör. Det handlar om böcker.

Idag damp den första, snart utkommande löparboken ner i brevlådan. "Maraton och andra långlopp - Träna med Anders Szalkai". Efterlängtad förstås. Jag hyser den största respekt för Anders. Jag känner honom inte men litar på det han skriver. Han verkar veta vad han talar om. Han har ju själv presterat mycket bra och verkar samtidigt ha det som krävs för att förmedla sin kunskap på ett bra sätt. Jag återkommer inom kort med ett omdöme. Stay tuned!

Inom kort kommer Petra Månström bok "Det är bara att springa - En intervju- och inspirationsbok". Jag tänkte läsa och analysera den på samma sätt som Szalkais bok, tillika rapportera här inom kort.


Tills dess - Keep up that good running spirit!

//Andreas

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar