söndag 19 januari 2014

Teamträff och Runstreak day 50

Idag var det teamträff för Fillinge Ultra, dagen till ära träffades vi i Ekängen för att tillsammans ta oss igenom obanad terräng och skogsstigar blandat med lite landsväg. Frun hade rekat en liten extrakrok på slingan för att få lite mer snöpulsning. Alla kom med ett glatt humör och stämningen var på topp!


 Det blev en härlig runda som slutade på ca 12 km, innehållande både pulstoppar och återhämtningssträckor, lagom med snö och ett inspirerat gäng som peppar varandra.

 
Team Fillinge Ultra: Marcus, Benjamin, Johan, Lisa, Fredrik, Andreas och Malin

 
 
Efter dagens pass värmde vi oss med kycklingsoppa som Lisa så förträffligt hade tillagat och diskuterade hur framtida sponsorer bäst kan hjälpa oss under 2014.Dagen till ära passerade jag även dag 50 i mitt runstreak. Känner mig piggare, starkare och lättare än någonsin vilket gör löpningen till ren glädje och jag tänker nog aldrig sluta.. 425 km på 50 dagar..

Tack för idag Team Fillinge Ultra / vi ses snart igen, i ett spår eller träsk nära dig.... Fredrik

1 kommentar:

  1. Jag vill uppmanaer att delta i Wings for Life World Run, vilket är en helt ny typ av sportevenemang. På vilket sätt är det nytt? Jo, det handlar om ett fullständigt globalt äventyr där alla springer startar exakt samma klockslag i upp till fyrtio olika lopp runt om i världen! 100 procent av intäkterna från evenemanget går till stiftelsen Wings for Life, som finansierar forskning inriktad på att bota ryggmärgsskador. Loppet förenar löpare över hela världen som springer för dem som inte kan! /Anna M

    SvaraRadera