onsdag 22 januari 2014

Kvällsintervaller

Dagen bjöd på lite omstruktureringar gällande dagens motion. Istället för att knösa sönder fibrerna på de nedre extremiteterna på gymmet så föll valet istället på löpning. Kvällsintervaller i backe fick bli receptet.

Snön gör mörkret uthärdligt och synen blir inte lika plågad som när hösten gör sig påmind. Ganska försiktig uppvärmning för att hämta hem sonen från isrinken. Han hade vart där hela eftermiddagen och gick dit direkt efter skolan. Härligt med energin och engagemanget!


Han hängde med i alla fall, utan större protester. Hungrig och lite trött.. Sprang med honom till hemmet för att där vika av mot en backe vi har bakom knuten. Körde ganska långa (korta) intervaller. kanske omkring 500 meters varianter. I en uppförsbacke som går lite i vågor. Först en liten stigning, sedan en liten platå för att sedan stiga ytterligare.

Funkade rätt ok även om vänstersidan redan gör sig påmind om ointresse för aktivitet. Det gjorde den även under förra säsongen. Det fungerade i alla fall att köra dessa * 6 samt ett gäng raska löpningar sista stigningen. Efter detta så blev det löpning i området med ganska bra tempo. Känslan var att det fanns rätt så bra ork i alla fall. Efteråt så blev det lite extra benövningar med kettelbells i hemmet. Hoppas på att känna av det under morgondagen.

/Marcus 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar