onsdag 29 januari 2014

Runstreak day 60

Ser väl detta som min lilla följetång här på bloggen. Som rubriken antyder så fortsätter mitt runstreak och dag 60 passerades idag med transportlöpning hem från jobbet. En ganska behagligt flack tur på ca 10km, dagen till ära dock med kraftig motvind och något oidentifierbart skräp i luften. Men vädret varierar med antal löpta dagar och det är bara att hänga i för man vet aldrig vad som väntar nästa dags löpning.
 
 
Totalt har det under mina 60 dagar löpts en och annan meter. Under decembers 31 dagar fick jag ihop 243,6 km och i januari har jag nu sprungit 271,2 km på 29 dagar (nytt rekord per månad)
 
 
De sista dagarna har även bjudit på ett par nya trailskor, det blev till sist Inov8 x-talon 212 och även om jag ännu bara löpt någon mil i dem så gillar jag dem redan skarpt, Ett litet dropp medför extrem kontakt med underlaget tillsammans med den låga vikten som hjälper det naturliga löpsteget att utvecklas. Vidare utvärdering utlovas..
 
Kan väl tillägga att de sista dagarnas löpning har genomförts med tyngre steg och mer orkeslöshet än tidigare i mitt runstreak, dag 58 och 59 brottades jag med magsjuka, men skam den som ger sig, jag och mitt kära runstreak överlevde det med!
 
På återseende//Fredrik
 
 


1 kommentar:

  1. Bra jobbat. Imponerande viljestyrka att springa trots magsjuka. Hang in there!

    SvaraRadera