fredag 28 mars 2014

Öppen träning i Tinnerö

Kamrater!

Ni ska veta att vi mötte många avundssjuka och längtansfulla blickar idag. Vi sex tappra som enligt annonseringen samlades vid Universitetssjukhusets södra entré för en gemensam och stärkande löprunda inför helgens sus och dus. I de mötandes ögon tyckte vi oss se en längtan efter att följa med i vårt glada sällskap längs stigar och grusvägar, över ängar, i Tinneröområdet. Vi såg hur gärna dom också ville kasta sig uppför ett par sprintbackar i fullt ställ. Låta benen trumma virvelvindar. Hur väldigt gärna dom också ville stoja och flåsa och prata så att lungorna liksom inte riktigt räcker till.

För det ÄR verkligen ett fredagsnöje att springa en sväng tillsammans. Men det är ett ansträngande nöje. Vi nöjer oss självklart inte med mindre.
Så, snälla kamrater, gör oss sällskap! Vi vill gärna att just DU ska springa med oss och få känna trötthetens och gemenskapens glädje. Kan du springa en dryg halvmil är det verkligen inte mycket att fundera på. Vi hjälper dig om det blir längre än så. Kanske kommer kl 15:45 på fredagar att bli en kronisk glädjestund!?

Trevlig helg!

/Andreas

1 kommentar: