måndag 3 mars 2014

Ofullständig teamträff

Ibland tvingar oss omständigheterna till avhållsamhet. Omständigheter som hindrar och sätter stopp. Hindrar oss från att inte kunna göra det vi är skapta för. Alltså att röra på oss, att få springa. Igår var en team-träffens dag men Marcus och Malin kunde inte delta på grund av arbete och förkylning. Desto fler km till oss andra att löpa. Lycka!

Vi drog till Åtvidaberg och leddes på ett trailpass i det gröna av vår ciceron för dagen, Fredrik. En tidigare rekognosering hade tydligen visat på förträfflig våtmark och slingrande stig i eklandskapet. Bysjön siktades här och var mellan träden och det var vackert där landskapet plötsligt öppnade upp sig efter inspirerande onduleringar. Kort sagt, som eklandskap brukar vara: skitfint. Egentligen en av de mest perfekta platser att löpa runt i.

Fredrik plågade oss med backar och hetsade oss att bli riktigt skitiga för att sedan tvinga alla att bada. Trots att det var jättekallt! Nåväl, det mesta fotograferades av vår trogna svans av fans som ständigt följer oss. Härligt! Kanske kan ni också tramsa er med att rusa genom vattenpölar och klättra uppför branta raviner?! Löpning kan vara riktigt lustfyllt. Halleluja!

Benjamin och mossa


Tävling i backe


 
Lisa forcerar


Hmm undviker tydligen vattnet

Fullt spett

Avslutande lagbild innan utfodring

Må så väl!

//AndreasInga kommentarer:

Skicka en kommentar