måndag 24 november 2014

Planerna smids för 2015

När mörkret trycker sig på och kylan biter i märgen, det är då man värmer sig med minnena från i somras. Bilderna framkallar den där inre glädjen och man kan riktigt känna de känslorna som man upplevde då. Till exempel när jag höll på att koka bort på Borås Swimrun, innan jag klippte dräkten. Vi hade precis fått våra dräkter och var (så här i efterhand lite ogenomtänkt kanske) ekonomiska och ville inte gärna sätta saxen i dom. Där jag på Borås Swimrun räddades åter till livet tack vare en pissegöl. Världens bästa pissegöl. Hade tänkt att dricka upp hela en, men hejdade mig som tur var. Eller som på Karlstad Swimrun precis innan den långa simningen i början 2400 meter oätt ut..Ni vet känslan där man ser lite dimmigt och är extremt varm..och får skutta ner i vattnet och säla sig fram lite...det första "i-hoppet"...GGGAAAHHHH!!!

Den där känslan.....första graciösa sälplöfset..
Sådana bilder och känslor gör höstens mörker och vindar lite lättare att uthärda. Även om inte hela programmet är klart och kanske inte blir det före matchstart så kan man ju planera lite för den mentala biten. Vi som inte är proffs ( än ) och sålunda arbetar 100 % (+ lite extra) och har familj har ju en ganska utmanande logistik att hantera. Ungefär som att sortera krafterna under ett lopp. Många parametrar att ta hänsyn till. Men vi gillar ju utmaningar, känslor och gemenskap, så det ska nog gå det här med.


Friheten

Lite lösa planer läggs för att försöka få ihop lite swimrun-träningar för de som vill testa på. Kortare sprintdistanser mest för att fler ska få känna på hur roligt det är. Även våra "öppna" träningar där gemenskapen är limmet som håller ihop träffarna är i en utvecklingsfas.

Klart redan nu för gruppen är bland annat: Ultravasan (löpning), Vättern runt (cykel) och Amfibiemannen (swimrun). Mycket man skulle vilja uppleva. Men på grund av vårat arbete och allt annat så är det svårt att boka långt innan ibland. Tyvärr så är det ju precis tvärtom för många av de olika populära loppen. Där måste man boka jättelångt i förväg.


i alla fall...heja heja de sista metrarna för året.../Marcus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar