tisdag 16 augusti 2016

Sommarcupen del #5

Sommarcupen drog förra veckan vidare till Nybygget, söder om Åtvidaberg. Vackra vyer runt sjöar och i urskog blandat med otaliga backar på skogsvägar.Jag var fortfarande sliten efter LED och drogs meden förkylning så jag tänkte bara jogga runt varvet för att ha genomfört alla lopp i cupen och för att inte tappa för många poäng, jag gjorde därför Lisa sällskap och vi hade en trevlig tur med både regn och sol.

Andreas fick ta på sig vinnaransvaret i TFU och drog iväg i tätklungan. Det hade letat sig dit två nya löpare som visade sig besitta fartens gåva och Andreas slutade på en fjärdeplats, dock nöjd eftersom han var trött och hade gett allt.

Theo kämpade på och sprang även denna gång herrarnas bana på ca 5km, han förbannade alla uppförsbackar och tyckte han var dålig, trots att han slår de flesta herrar i 20-40 års ålder. Hyfsat tävlingsinriktad den pojken.

Vilda tävlade även hon, gav sig iväg i ett rasande tempo för att sedan behöva gå lite, spurtade sedan om den sista på målrakan och var nöjd med att inte "nolla" som hon uttrycker det.

En bra kväll helt enkelt! Nu laddar vi batterierna och spänner bågen inför kvällens batalj, sista deltävlingen, nr 6 i Rimforsa. Idag ska de alla få sig en match igen..

Hoppas vi ses där // Fredrik


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar