torsdag 29 januari 2015

Lite spridda skurar från synapserna i punktform

* Ö till Ö:s meriterade swimrunners har fått sina startplatser. Avundsjuk så klart. Men de är ju duktiga på riktigt. Många av dom har mängder med imponerande meriter. 
* Verkar som att just swimrunner-gängen är väldigt sugna på att börja köra öppet vatten. Ser på flera håll längtan efter upplevelsen. När suget efter vatten gör sig påmint..
* Snö / blask / is gör inte längtan efter sommaren mindre.


jo visst..det kan vara lite fint ibland ändå..


* skulle ner till simhallen i Linköping tänkte jag. Finns en simhall med två bassänger. En träningsbassäng och en lek/motionsbassäng. I träningsbassängen så fanns det tid mellan 09-11 på ett par st banor sedan kom vattengympan och bokade hela hallen som vanligt, för att sedan avlösas med "simförening" som bokat nästan alla banor och timmar efter lunch till stängning. I motionsbassängen så är det samtidigt hopptorn och således avstängt allt utom två banor där det är sim-prat-tempo..


* Politikerna har bråkar under flera år om/var en ev ny simhall skall ligga. Det var bestämt innan valet..och gissa vad som hände efter valet..? Beslutet revs upp och skall behandlas på nytt..tråkigt. Karlstad swimrun 2014. Varmt och roligt. 


* Fler och fler lopp kommer upp på agendan. www.swimrunners.se skrev häromdagen om ett nytt lopp för swimrun i Falun. Hoppas att alla klarar sig. 


Lite som en annan känner sig ibland...men roligt har jag..


* Roligt med "ny klassiker". Värmlandsklassikern med Pär och Camilla som arrangörer. kommer säkerligen bli succé. (  http://www.vf.se/sport/ovrig-sport/ny-variant-av-klassikern-pa-gang )


* I alla fall...lycka till med försäsongen och hoppas vi ses "på oiktit" som vi säger..


/Marcus 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar