lördag 3 januari 2015

Äntligen nytt år

Äntligen kan den mentala härdsmältan som utgjorde slutet på 2014 avslutas och de nya målen utformas. Resterande delar i teamet har kört på något fantastiskt bra medan jag har varit sjuk en månad med 0 träningstimmar egentligen. Frustrerande att kapitulera men hellre det än att behöva uppsöka sjukvården med hjärtproblematik relaterat till träning under sjukdom. Så nu hoppas vi på en frisk och sund kropp..

2015 års utmaningar håller på att ta form för Team Fillinge Ultra. Klart och anmält redan nu är Ultravasan och Amfibiemannen. Därtill så finns det dels önskemål/realitetsutmaningar över flertalet tävlingar. Planeringen och viljan är inte helt i rät linje med realitetskurvan alltid tyvärr..men anpassning är vi som sjuksköterskor bra på och det utnyttjar vi även nu.

Det finns lite strimmor av planering där vi tänkte försöka ordna till lite träningstillfällen som en "öppen träning/tävling" inom swimrun. Där man kan komma och testa på och känna sig för. Testa grejer och bara träna i grupp. Träningarna vid Hellasgården ligger ju lite långt bort för oss även om det onekligen är väldigt lockande. Vi får återkomma till dessa träningstillfällen.


Kolstubb.


/Marcus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar