söndag 14 november 2021

Terrängtävlingen är fullbokad

Fulltecknat lopp och fyllda med både glädje och ödmjukhet hälsar vi alla tävlande välkomna!


Den första advent, 28/11 2021, är ni varmt välkomna till vårat härliga lilla terränglopp. Ni kommer erbjudas underhållande, vacker och bitvis utmanande löpning på grann grusväg samt stiliga stigar omkring Fillinge tätort. Distansen är omkring 10 hanterbara km. 


Då det är i skog och terräng som vi skall springa så rekommenderar vi att ni väljer skor efter just det underlaget. Om ni inte har sådana skor eller skulle vilja testa så kommer det finnas skor från Salming att både prova och att faktiskt få kuta loppet med. Vilken grej va? Men om ni vill testa så behöver ni vara på plats strax efter kl 10 så vi hinner testjogga, byta och så vidare. Med reservation för att skorna är begränsade i antal och storlekar. 

 

Före, under och efter loppet så kommer det att bjudas på enklare energi som saft vatten, kakor och liknande tilltugg. 



Vi rekommenderar att, om ni har möjlighet samåker, tar kollektivtrafik eller kanske cyklar då det finns begränsat antal parkeringsplatser. Parkering kan ske vid gummiverkstan strax innan Fillinge-rakan, samt längs med den vägen in. Se karta. 


Samling för raceinfo 10:40 i skogen på andra sidan 35:an sett från parkeringen. Vg se karta även här. Vill man prova skor, äta pepparkakor, ljuga och tramsa lite så kommer man lite tidigare. 


 

Alltså:

Datum: 28/11

Tid: Loppet startar kl 11:00

Raceinfo kl 10:40 



Gummiverkstan:s parkering. Man kan även stå längs med den väg som går in från 35:an

OBS! Det går ej att parkera på grusvägen intill starten!


 

Krysset markerar startområde, och den röda linjen hur man går till start. Det kommer även vara tydligt markerat väl på plats


//Marcus 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar