lördag 28 maj 2016

The legendary Huttekulla-hills

När det kommer till löpning och träning så ska man ju springa i backar. Det är ju en gammal sanning som faktiskt verkar ligga nåt i. Folk med mer kunskap i ämnet kan säkert utveckla det på ett lite mer "fint" sätt, men jag nöjer mig med att förklara att ibland är det rätt skönt att köra skiten ur kroppen så där så att man undrar vad tusan man håller på med och liknar en påse blöta muffins när saftflaskan har läckt i gympapåsen. 

Det behöver ju inte vara bergs-branter att springa i men lite lutning gör ju susen. Jag brukar säga att uppför dödar lungor och nedför dödar ben. För mig är det lite så i alla fall. Östgötaslätten är löjligt platt. Vi har små gupp, men man får vara glad för det man har och inte gnälla över det man inte har eller hur? Ute hos Andreas så finns det ett par bra pannbens-knäckar-backar. The Huttekulla backarna. Detta är åt ena hållet. Där vägen försvinner uppe vid skogsbrynet där fortsätter vägens stigning nästan lika mycket till..och åt andra hållet är det lika göttigt också.

I t-korsningen där vi står är det liksom lite plant som i en dalgång och sega knäckande backar att köra skiten ur både lungor, ben och mental stabilitet i.


HuttekullaGillar du utmaningar och har lite tid så kolla kartor och bege dig hit ett par timmar..Dina ben kommer älska dig..senare på året..


//Marcus 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar