måndag 11 april 2016

Gegga och träsk är godis för Trailschwester

Så pass fint väder att man inte kan låta bli att dra på sig skorna. Hela kroppen skrek efter skog och stig. Borde ju egentligen ha vilat kanske, så att inte skadan förvärras...men...geggans sång blev för stark.

Gav initialt mig ut på ett längre lufspass, men hittade en stig som jag inte riktigt kände igen sedan innan. In på den såklart och hoppeti hoppeti (nåja..) över rötter och stenar. Hittade ett par nya stigar till efter det och och även ett par nya träskmarker nästan omkring hörnet. Vilken lycka. Ner i moset och vidare mot nästa stig. 9 km stig och träsklöpning i perfekt väder, finns det något som slår sånt?

Testade mina påskäggspresenter från Merrell på riktigt idag. De har namnet: All out chrusch light. Lätta är dom och krossar, tja det vet jag inte riktigt men de levererar i den här terrängen i alla fall! Perfekt förhållanden för de här löpvilliga eldiga terrängskorna. Ska köra ett par mil till i dom innan leverans av omdöme dyker upp här. Tills dess så får ni hålla till godo med lite bilder..

 Behold, the mighty Trailschwester. The man who give the running traktor a face Perfekt underlag Skitiga skor är glada skor!Älskar stiglöpning//Marcus 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar