söndag 1 november 2015

Utrustningstankar inför 2016

Kikar lite på våtdräkt inför nästkommande säsong. Det har ju kommit ett par stycken som kan funka riktigt bra på swimrun och kanske något simlopp. Min nuvarande (Camaro) är svinbra för löpningen, men har rätt mycket att önska på simmet. Svårigheten är väl att det är lite personliga referenser som är avgörande på utrustningen då det gäller att mixa både simningen och löpningen. Liksom all annan utrustning så klart. Men våtdräkten är ju ganska avgörande för oss som har lite större utvecklingskurva..

Jag hade beställt den som Fredrik har på sig: Seal, men den fanns inte i min storlek så jag fick istället Camaron. Som sagt, skitbra att springa med men nästintill bromsande i simmet tyvärr. Fredrik var skitnöjd med sin så det var ju bra.Från Amfibiemannen 2015: 
Camaro och Seal dräkter, Merrell (grymma!) och Inov8 pjuck


Har kikat lite på Orca:s, HUUB, Zone3 och såklart Head som har flest dräkter på marknaden inom swimrun..men man skulle ju vilja veta lite vad som kommer inför säsongen. Likaså när det kommer till de andra smågrejerna som pullboy och paddlar..

Sedan skulle det ju vara roligt med en lång dräkt också..och kunna köra lite långsim..


//Marcus


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar