söndag 29 november 2015

Offseason manglandet

När man som undertecknad är "intresserad" av allehanda sport så är det ju tämligen omöjligt att inte både följa, inspireras och imponeras av idrottsfolk. Alla mer eller mindre håller på med sin grundträning och bara väntar på att få komma till skott med tävlingarna. En del lyllos är ju utomlands och lyckas både träna och tävla i värmen. Lite annorlunda mot exempelvis gymnastiken idag som bjöd på 4 grader, regn, motvind och allmän uppförsbacke då det var dagen efter kvällen före so to speak..

The happy Uberschwesterface


I alla fall lyckades jag trampa runt och lägga till någon kilometer på den lilla nöd-rundan som jag har. Det var inte helt utan pannben och vilja som jag genomförde passet, men det gick..


Man måste kanske ha en liten översättning, men det här är ett kraftprov, men likväl förbaskat roligt

Simningen från gårdagen var betydligt roligare. Fullt ös i bassängen med bra simmare i kursen som sporrar och gör att man pressar sig lite extra. Sånt är viktigt. Väldigt omväxlande pass med både tekniska utmaningar och ett rasande tempo. Lyckades att genomföra en 25:a med något som i alla fall liknade fjärilssim..sjukt häftigt simsätt! men även sjutusan så svårt. Passet var så pass roligt och det gick över förväntan med både ork och teknik att jag liksom glödde lite inombords efteråt.. lite "flow" känsla..
//Marcus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar