måndag 6 oktober 2014

Tjurruset Hässelby - en bildkavalkad


Tjurruset - denna inte alls löpvänliga löptävling som vi kommit att både älska och avsky. Att gå i mål är fullständigt underbart. Resan dit upplevs olika. För TFU del var det egentligen här, med Tjurruset, som allting en gång började. Ett gemensamt intresse och ett gemensamt och alldeles naturligt sätt att umgås. På den tiden, för ca fem år sedan, tränade vi var och en på våra egna bakgårdar. Några körde lyktstolpsintervaller. Andra bockade av backintervaller. Vi hade inte ännu inte kommit på tanken att skapa gemenskap i träningen i vardagen. Troligen för att vi var lite olika nischade då. Några gymmade mer än sprang, andra fightades mer än annat. Uthållighetsaktiviteter utgjorde periferin av idrottandet. En successiv förändring har skett mot ett allt större inslag av löpning, simning, swimruns och enstaka triathlons. Här är vi nu i alla fall.

Vi tog en del kort under lördagens Tjurruset, se nedan. Kanske har vi fångat en del av vad träning och tävling innebär för oss - glädje, gemenskap och utmaningar!


Obligatorisk fika/ostkakebuffe´på vägen upp till loppet


Häng innan loppen


Twitter, FB, Instagram eller annat?

Mera häng

Populärt skoval

Årets bansträckning

Pre-race. Ren.


Innan kalvarnas start


I väntan på Theo:s målgång

Spurt mot målSmälter sin åttondeplats

Efter 8 km
Ombyte innan startPost-race. Skitig.Omvänd teknikMålgången känns som en seger. För alla.FokuseradFokuserad 2PoseringLyckaTeam Fillinge Ultra Tjurruset 2014

Nästa oktober återvänder vi till Stockholmstrakten för det ännu hårdare Tjurruset 2015. Anmäl dig du också!

/Team Fillinge Ultra

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar