fredag 22 maj 2015

Spridda ofiltrerade tankar

* Simsprang idag. Wouxen (Roxen) bjöd upp till dans. Blåsigt, mulet och ca 8 grader. Ändå är ju känslan att simma ute lätt fantastisk. Fick polosimma en bra bit innan man kunde slappna av någorlunda. Körde med kort dräkt så klart. Huvudet tog nog mest stryk med nedkylningen. Skönt att vara två då om något skulle hända.








* Fick en inbjudan från koster swimrun (www.kosterswimrun.se). Fantastiskt roligt! Nu återstår en del logistiska utmaningar, men förhoppningsvis så löser det sig på ett bra sätt. Vilket härligt gäng det kan bli att tampas med där nere. Väldigt mycket duktigt folk...o vi..






* Testkörde Merrell skorna som jag fick att utvärdera. Eftersom de är lite köttigare och historiskt sett på Merrells utveckling en av de större modellerna som de har släppt så var jag lite orolig över att dragga upp lik med dom. However..så skötte de sig utmärkt i simmomenten. Kände inte av att de var några sjunkbomber. Löpningen var tung då jag var lite nedkyld, men tyckte ändå att de släppte vatten som man kan önska ( o sedan är jag ju rätt stark så det kan ju också spela in förstås... ; )









* Vår Doktor får sin hatt imorgon. Sånt är kul. Hög hatt är kul på riktigt.







* Första stora grejen närmar sig med stormsteg - Borås Swimrun. Har skaplig revansch att kräva där. ( http://www.racereport.se/hitta-race/swimrun/bor%C3%A5s-swimrun-24529126 )




* På det civila planet så sker den en del arbetsförändringar i gruppen som förhoppningsvis kommer bli både utmanande och utvecklande.




Trevlig helg på er!


/Marcus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar