fredag 12 september 2014

Simning i grupp

Team Fillinge Ultra gör allt för att synas på alla plan, inom alla sporter och på så många äventyr som möjligt. För att detta ska kunna genomföras krävs träning... Våran grupp består av sex glada sjuksköterskor med brinnande passion för träning och olika slags utmattning.

Idag stod det simning på schemat för tre utav oss. För vissa var det typ första gången, för andra var det teknik och distans som gällde. Marcus hade som vanligt tjuvstartat innan Lisa och jag ens hade hunnit innanför dörrarna, han hade redan betat av 2000 meter! Jäkla maskin i vattnet den där Überschwester. Jag själv hoppade i vattnet och paddlade väl hyfsat iväg medans Lisa fick lite tips och flytövningar av Marcus som vi nu äntligen hade fått stop på. Detta var nämligen Lisas crawl debut, det frustades och pustades från hennes bana och jag tror att andningen var det största problemet, tekniken såg annars helt ok ut.

Marcus han väl beta av ca 4000m, jag 2000m och Lisa, nja oklart hur många meter men en hel del längder och helt klart flest druckna liter vatten..

Vi blickar nu framåt mot 2015 års swimruntävlingar och en hel del bassängträning innan dess..
// Fredrik

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar