tisdag 7 februari 2023

Januari, den näst rövigaste månaden

 Aja, nytt år och nya grejer att hoppas på. 


Året börjar med att alla politiker beter sig hotfullt mot alla, ljuger och världens undergång närmar sig ytterligare. Så långt, är det nya året sig likt det förra. 


Jag och Göran ute på långjogg i sol


Det som däremot är en liten nyhet är att jag ännu inte är skadad PEPPAR PEPPAR JINX JYNX JANX! Har till och med kunnat jogga lite längre och ganska lång tid (2 h) i rörelse framförallt. Ytterst trevligt. 

Så nu kollar jag således på ultralopp. såklart. Som man gör när man totalt saknar insikt och förståelse för den åldrande kroppens signaler. 


Nattjoggen i skogen är ..uppfriskande


Men vi har ändå sneglat om vi inte ska iväg till Idre igen. Rackarns trevligt lopp och upplevelse även om det är krävande så ini fanders. 


Sånt här häng vill man ju uppleva igen!


Även Loftahammar har vi tittat på. Ett fantastiskt men krävande lopp det också. 10-års jubileum i år! Dilemmat där är ju lite som vi upplevde förra året. Att köra "halva" - Hasselö Challenge var kanonlagom. Varmt i vattnet, inte helt förstörd i utmattning ett par veckor efter och inte nedkyld. LED har ju betingelsen att vara ishavsvakskyla de sista simningarna. Det är "bara" 4 km sim kvar efter man sticker ifrån Hasselö, men är det 14 grader är det rätt friskt...


Lofta är fantastiskt

aja.. vi får låta tiden gå och hoppas att kroppen håller sig i någorlunda hyfsad form och framförallt hel! 



Hej hopp


//Marcus 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar