lördag 2 maj 2020

Vårens 2020:s debacle

Märkbart är Covid-pålagringen som sker på alla plan. Allt från att man ser nära anhöriga tyna bort, sociala sammankomster upplöses, arbeten som försvinner, inställda evenemang och ekonomiska utmaningar.

Föregångare till dagens behandlingar 

Vi i TFU kämpar på som så många andra inom sjukvården. Vi står ju bedside som det kallas. Närmast de sjukaste av patienterna. Det pågår en enorm belastning just nu på personalen på så många olika sätt. Många har fått pressa sig utöver det vanliga och har fått helt tänka nytt. I vissa fall väldigt bra att försöka arbeta på ett nytt sätt och i vissa fall stort lidande för bortprioriterade delar.



Att vissa evenemang och sportgrejer ställs in är ju såklart tråkigt och motivationsdämpande. Men liv är viktigare.



Härliga stigar



På grund av extrem jobbaktivitet och en överbelastning där och samtidigt ett skadehaveri så har våren varit all annat än planerat. Var sak har väl sin tid som det heter. Har försökt att springa lite men småskavanker har varit på mig som bilbesiktningsreklamen, har även försökt att simma lite, men det tar emot lite att hoppa ner i spat även om infektionsdoktorkollegor simmar som det vore som vanligt. Gör de det så borde det ju vara safe eller hur?




Idag blev det lite jogg i skogen och faktiskt även lite kaffe-o-kaka med Andreas som kom förbi. På armlängds avstånd. Han brukar ju hålla det ändå,men nu är det ju på grund av covidden.

Läser elakt trams från Fredrik med all säkerhet


I alla fall väldigt trevligt.


Hej då

//Marcus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar