onsdag 27 juni 2018

Dagarna innan race

Jo.. det i dag fyra dagar kvar till ett av årets stora mål: Vansbrosimningens 10 km. Jag hade ju förmånen att få vara med förra året under testrundan. Makalös upplevelse. Då var vi ca 40 pers som försökte oss på spektaklet och i år är vi 250. 50 elitsimmare som säkert kommer att ha duschat, ätit och redan sitter i bilen innan jag kommer till målet. Men det gör faktiskt inget.

Det är klart jag vill prestera. Det vill jag alltid! men det är inte samma sak som att ligga i fronten på tävlingarna. Att ha tagit ut sig ordentligt, lagt upp sitt lopp, anpassat kropp och energi till den optimala förmågan för mig själv. Det är dock viktigt!

Ärlången


Ja i alla fall så har min våtdräkt börjat krångla och kardborren i nacken släpper titt som tätt vilket är fruktansvärt irriterande när man ligger och simmar. Så nu är den inlämnad till en skräddare så får vi hålla tummarna för att den kommer tillbaka i bra skick.

Tja, simmetrarna är gjorda så snart gäller det att ladda energi och fylla på depåerna. Hoppas att det finns mer energi i år än de små russin och varm saft som serverades förra året. Det blev lite knapert av energi på slutet efter tre timmars konstant vevande..

Om ni har lust att läsa lite från förra året så finns det här:

www.teamfillingeultra.blogspot.com/2017/07/vansbrosimningen-10-k.html


hej hopp!

//Marcus

1 kommentar: