måndag 28 mars 2016

Äntligen sim-spring!! HURRA!!

Japp, idag blev premiären äntligen av! Klockan 11 samlades vi, ett par tappra själar som längtat efter swimrun. Vi körde tillsammans och hade det härligt i solen i Linköping. Bland annat så var Team Malakows damsektion och ultraswimmasterteacher Boqvist himself med och körde.

Är det plusgrader så är det simgrader


Gudars vad roligt det här är! Vi upplevelseidrottare, eller kanske jag som upplevelseidrottare är ju inte så snabb, stark eller särskilt uthållig, men jag tycker det är skoj som tusan och drivs av det. Man kan kalla det pannben eller vilja, men framåt-framåt är ledord + att ha skoj under tiden såklart.

 1:a simmet


Inte så farligt kallt som man skulle kunna tro..


Några paranta damer blev lite härskna och påtalade dumheten med att simma där vi gjorde..men med lite leenden så smälte de också och hade nog översyn med vårat "tilltag". Alla simningarna var korta då vi inte ville bli förkylda eller nedkylda. Funkade perfekt då man fortfarande är sugen på mer och enligt all vetenskap så är ju det de bästa passen. Just när man är sugen på mer..läckert va? 


Salming Running hade sponsrat med fina priser till eventet; Vätskerygga, löparjacka, långärmade tröjor, tävlingslinnen och löparstrumpor. Stort tack för det!! Vinnarna blev mycket överraskade och glada!


..o lite löp också..


Sjukt rolig sport!

Någon var lite mer glad än de andra att säsongen har börjat...
Ner med nyllet och kör barre´!! //Marcus 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar