lördag 3 oktober 2015

Tjurruset 2015 - the geggamoja race

För sjunde året i rad så gav Team Fillinge Ultra upp till Stockholm och dess träsk. Ett Team som för året var något decimerat av idrottskador och feber. Ouschaalingen för sånt. Men vi som åkte var fast beslutna att agera å allas vägnar. Ungdomarna startade först och på grund av det så blev det start i soluppgången. Sedvanligt stopp på väg blev ostkake-intag på plats istället för att hinna klä om och skaka loss benen lite innan start. Ungdomssektionen som kör lite tidigare hade en försäsong som kan kallas kort och intensiv, men taggade att komma upp och känna på gjyttjan ändock.
Camp Fillinge Ultra först på plats


 Kaffe, kaka, OSTKAKA!

"not to shabby.."

Grabbarna körde i samma grupp och körde hårt igenom sitt race. Inte helt slut och tyckte att banan var helt ok för året. Även om det hade stänkt lite på dom så verkade de ha klarat sig igenom träskdelen på ett förvånande rent sätt.

Malin som var enda deltagare i damklassen körde ca en timme före herrarna och kom i mål med piggt humör. Bättre och roligare lopp än väntat var ord som nämndes.Seniorsektionen på herrsidan körde i år alla tre i första startledet. Bra val visade det sig. Flaskhalsarna som flertalet år stoppade upp efterhand slapps undan för det mesta.De två snabba lätta ultralöparna under timmen och senior som placerade sig bra i sin viktklass kom strax över. En härlig dag i gemenskap och allmänt göttigt väder.Nöjda och glada i herrsektionen

Andreas in på 57:48 vilket gav en 58:e plats, Fredrik in på 58:26 och en 68:e plats och Marcus kom in på 1.08 = 368...av 2357 stycken löpande herrar.. Malin kom in på 1.19 och en 342:e plats av 2236 stycken startande damer. Kan faktiskt ha varit den roligaste banan än så länge. Vackert och löpvänligt. Trots en hel del träsk vilket omöjliggör löpning men liksom hör ju till..
Sliten juniorsektion...


Sedvanlig post-tävlings buffe´och gemenskapDen åtråvärda...


Stort till alla för dagen! göttigt och bra. 


//M

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar