tisdag 29 september 2015

Transportlöpningens vinster

Att kunna få in träning i det vardagliga utan att det påverkar det övriga kan vara utmanande. Det kan vara barnhämtning, matlagning, hämta kemtvätten, gräva en grop som kanske ställer krav som man bör prioritera. Att exempelvis åka ner till gymnastiklokalen, simhallen eller bara gå utan för dörren efter att ordinarie arbetstid avslutats när väl arslet är nedborrat så djupt i soffan att det slår i backen kan vara lite motigt. Men kan man få ihop det med att antingen till eller ifrån arbetet lyckas med exempelvis löpning (har ännu ej testat transportsimning men det står på agendan) så har man så fantastiskt mycket vunnet.


 


Man kan göra på lite olika sätt och egentligen så sätter enbart fantasin gränserna (som vanligt). För egen del så passar det bäst att springa hem från jobbet även om det finns dusch i omklädningsrummet. Känns lite skönare att lufsa hemåt och ha det som livsnjutarpass. Mår benen bra så kan man utöka distanserna och är det lite tyngre så kan jag springa lite kortare väg hem. Om man bor långt ifrån sitt arbete så kan man ju åka kommunalt halvvägs eller liknande, eller kanske cykla halvvägs också för den delen..


Den enorma vinsten är att dels blir det gjort och det påverkar inte någon annan på ett negativt sätt. så se så...ut och planera, prova och utmana dig själv lite..


//Marcus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar