Jag brukar göra så här:
- Ner med frysta bär i en bunke.
Ett gäng..brukar ta "lagom" mängd..Sorten spelar mindre roll. Ta någon som du gillar. Det brukar vara bra. Tina dom lite i micron, inte så det blir blöta och blaskiga utan endast tar bort frysskorpan, ca 30 sekunder.
- Vispa
Nu upptäcker du att det hade underlättat att ta den vispen som vispar själv och inte en som du måste stå och hålla hela tiden.
- Vippa försiktigt ner proteinpulver.
Jag brukar använda mig av vassle protein, eftersom det är i regel det enda som jag har hemma. Vilket underlättar valet av protein. Mängden brukar ligga omkring en deciliter. Försiktigt sa jag, annars så dammar det ner hela köket.
- Lite vatten skall också ner i bunken.
Ca en knapp halv dl brukar vara lagom. Tar man för mycket så blir det att äta med sugrör. Då kan man kompensera genom att hälla ner lite mer proteinpulver.
- Låt vispa
Låt det stå ca 5 minuter.
- In i frysen
In med rasket i frysen i ca 10 minuter.
- Vispa igen
Vispa på hög hastighet ett par minuter och det fluffar till sig rejält.
- Ät
Man kan garnera lite med ytterligare frysta bär på toppen, eller kanske lite kokosflingor. Det brukar se sött ut på Instagram
/Marcus
Att du använder orden mellis och fluff i samma inlägg är skrämmande och på nåt sätt lite gulligt.
SvaraRaderaDen här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
SvaraRaderaÄven jag är beskriven på liknande sätt..
SvaraRadera/Marcus