fredag 6 maj 2022

Förtvivlan och ändå lite hopp

 Nu finns det ju värre saker än enskilda fysiska överbelastningsskador. Ganska många faktiskt. Så på det stora är det ju rätt simpelt att sitta och gnälla över sånt. Men kanske ändå lite mänskligt..


Under de senaste åren så har jag, förhållandevis åldersadekvat varit tämligen rikligt småskadad vilket hindrat min fysiska framfart. Eller framfart förresten.. aja.. Vader, hälsenor och liknande har strulat fram och tillbaka. 

När man går igenom Google-university samt Högskolan på Youtube så är det svårt att ens hinna träna det minsta för alla super-duper-behövliga skadeförebyggande övningar och rörelser som man MÅSTE göra för att inte gå sönder. Sjukt många! och alla övningar - PRECIS ALLA är på en slags kravlista över de övningar man verkligen måste göra. 

Tåhävningsrehab


För att inte lägga till den lilla extra kryddan som skador nedom midja innebär: en miljon tåhävningar. Dagligen. Tack. 

Sim är gött


Ni som orkat läsa ovan kanske har förstått att jag har "lite" frustration? Men återigen har ett litet hopp tänts och det tack vare en vän som även är en av de personer jag genom åren anlitat för mina skador. Nu har vi lagt upp en lite längre planering inklusive behandlingar vilket ger mig lite trygghet i huvudet. Istället för att bara in och punkta och sedan tillbaka till det vanliga verkar ju inte göra susen. 

Faktum är att det redan känns lite bättre. I alla fall smärtmässigt. Sedan har jag väl ett par bakslag att räkna med, men just nu - lite hopp

Ett par cykelturer har det också blivit


Fan, de där upplevelserna jag suktar efter närmar sig ju med stormsteg och vill ju fortfarande vara i något slags uthållighetsform. Ironman Jönköping kommer nog först.. det är ju ändå en halvmara som ska tuggas igenom.. sedan kommer Loftahammar och sedan troligen Idre fjällmara. En hel del spännande att se fram emot. Har lagt till ett par simtävlingar istället för löp så vi får se om vi får till lite sånt istället och som komplement

 


Häpåre


/Marcus 


1 kommentar:

 1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i ett förhållande med Anderson i flera år gjorde han slut med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom men allt var förgäves, jag ville ha tillbaka honom så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag gav löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformler som kunde hjälpa mig att besvärja honom men jag är typen som aldrig trodde på trollformel, jag hade inget val än att prova det, jag mailade trollformlern, och han sa till mig att det inte var några problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han förtrollade och överraskande nog den andra dagen, klockan var runt 16.00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag blev så glad och gick till honom. Det var så vi började leva lyckliga tillsammans igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har problem med relationen, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla trollformaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
  1) Kärleksbesvärjelser
  2) lösning och bot mot all sjukdom
  3) Örtkur för alla sjukdomar/sjukdomar
  4) Äktenskapsbesvärjelser
  5) Graviditetsbesvärjelse
  6) Uppbrottstrollformler
  7) Dödsbesvärjelse
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
  9) vill tillfredsställa din älskare
  10) Lotteri
  Kontakta denna fantastiska man om du har några problem för en varaktig lösning
  genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

  SvaraRadera