tisdag 24 maj 2022

Årets första bad

 Japp, då var årets första utebad utförd. När vi gick ut på bryggan så var både ganska överens om att det var helt ok att vända hem utan att doppa fötterna. Nervöst pirriga och sprittliga inför årets första dopp. Eller i alla fall ute sim. 

Hoppfulla innan om att alla skulle överleva både kyla och odjur


Kvällssolen gjorde sitt bästa för att göra oss bekväma och känna hopp. Det är en stor skillnad att simma i lite solsken mot grådaskiga moln. Även om man kanske ser allt otäckt i solen trots allt. 


Iordningställande och små mentala förberedelser och sedan ner i plurret. Roxens blida vatten höll mellan 15-17 grader. 15 gör svider lätt i skinnet men 17 brukar gå bra. 

Alla glad av olika orsaker. 


Vi hasade oss iväg och kylan gjorde sig påmind direkt men släppte faktiskt efter ett tag. Det blev faktiskt en väldigt behaglig liten tur. Vi höll den kort pga kylan och första svängen för året. Men skönt att kunna simma ute istället för att man måste bege sig till kaklet. 

Haderittan


Nu återstår ju bara den där lilla detaljen att känna hur nacke och axlar mår efter att ha stretat med våtdräkten. Även om den är smidigt och bra på alla sätt så ger den ju ett visst motstånd. Hjälper inte riktigt att kötta omkring och slänga vikter på gymmet för att förbereda sig för sånt. 


Aja.. gött att vara igång. 


1 kommentar:

 1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i ett förhållande med Anderson i flera år gjorde han slut med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom men allt var förgäves, jag ville ha tillbaka honom så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag gav löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformler som kunde hjälpa mig att besvärja honom men jag är typen som aldrig trodde på trollformel, jag hade inget val än att prova det, jag mailade trollformlern, och han sa till mig att det inte var några problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han förtrollade och överraskande nog den andra dagen, klockan var runt 16.00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag blev så glad och gick till honom. Det var så vi började leva lyckliga tillsammans igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har problem med relationen, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla trollformaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
  1) Kärleksbesvärjelser
  2) lösning och bot mot all sjukdom
  3) Örtkur för alla sjukdomar/sjukdomar
  4) Äktenskapsbesvärjelser
  5) Graviditetsbesvärjelse
  6) Uppbrottstrollformler
  7) Dödsbesvärjelse
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
  9) vill tillfredsställa din älskare
  10) Lotteri
  Kontakta denna fantastiska man om du har några problem för en varaktig lösning
  genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

  SvaraRadera