onsdag 9 juli 2014

Varmt gummi

Fcik möjligheten att åter komma ut till Loftahammars trevliga omgivningar idag. Min kompanjon till Amfibiemannen, Johann,  huserar här ute. + 28 grader och tämligen vindstilla..Perfekt dag för att ta på sig sig heltäckande gummi. Vattnet höll härliga 17 grader.











Vi körde båda med Inov8:s 212:or vilket trots ganska mycket grusväg och enkelt underlag gör ett perfekt jobb. Johann som är en fruktansvärt bra simmare, men plågats av en axel som inte velat veva i den takt som ägaren, blev lite förvånad när plötsligt jag tog ledningen vid simmomenten. kan väl hålla med om att även jag blev lite häpen över att det gick så pass bra som det gjorde. Skönt kvitto på att träning ger resultat. Att man dessutom tycker så mycket om att ge sig ut på öppet vatten tillsammans med någon som gillar det lika mycket är väldigt rogivande.







Härliga naturen









Det gick att köra ett par olika varianter omkring huset, där längsta löpningen blev omkring 2 km och längsta simmet blev 1,6. Totala distansen blev en mil. Men ack vad vi saknar att inte ha en kort dräkt sådana här dagar. Måste införskaffas ögonaböj!



//Marcus


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar