torsdag 3 juni 2021

Styrelsemöte Juni

 Sol, vind och faktiskt vatten.. även om vi dagen till ära tog oss runt det.. Roxen runt på cykel tillsammans, hela herrsektionen, o då kallas det styrelsemöte..

Ända sen Marcus la vantarna  på en riktig racercykel förra sommaren har vi försökt få till en trivselrunda tillsammans alla tre. Andreas har krånglat, Marcus har vägrat och tjuvtränat själv, svårt har det varit..

Denna vår har vi först fått cykla in honom varsin gång innan äntligen dagen D kom och vi gjorde slag i sak och cyklade tillsammans, de tre musketörerna, björnbröderna eller om vi nu ska kalla oss triathleter..

Vi möttes upp i city, tog oss ut genom tornby och vidare ut mot Berg, solen lyste och vinden virvlade i håret under hjälmen, riktigt fint var det..

Marcus gillar egentligen inte cyklar, och absolut inte cyklar i uppförsbackar, då kan dem dra åt helvete.. Marcus gnetade på, svor och stånkade, vi precis framför fnissade och ökade sakta farten, men inte för fort, man får inte vara dum..

Efter ca 3 mil fick vi stanna och trycka i stora björn en glass, vi mindre fick också glass men mindre glassar såklart.. efter lite skratt och glass cyklade vi vidare genom lummig grönska och vackra östgötska landskap, sate fint ute nu! 

Efter ytterligare 3 mil kom vi till Norsholm där det blev lunch och kaffe, välbehövligt kaffe. Här fick också Marcus ta sin efterlängtade selfie..


vackra pojkar i motljus

Knappa 3 mil hem, o huj vad det gick med Vallenbergare i mage och ben..
Så trevligt och välbehövligt att få sporta och snacka skit tillsammans.. då är vi bäst!

Fredrik/Marcus/Andreas


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar