söndag 16 maj 2021

Har inte gett upp... än

 Jovisst serru.. långt uppehåll brukar betyda att man har haft annat för sig. Så även denna gång. På grund av allehanda personliga sociala påfrestningar, mängder med övertid och till på råga skador så har det blivit lite futtigt på sistone. Men nu kommer det i alla fall lite spridda tankar..


Jag har haft problem med mina vader som krånglat och varit ofokuserade. Trots flertalet "specialister" och hittepåare så har jag inte kunnat få någon ordning på det. Har till och med röntgat både rygg och bäcken men det enda de hittade där var "elegant och svassig utformning" vilket var lite annorlunda förstås. Men skönt att det inte var något större knas i alla fall. 



Men nu håller jag på med lite rehabilitering, mycket försiktigt. Men som sagt.. ett litet hopp lever trots allt. Både om att kunna kuta ordentligt, men även hänga med på Idre Fjällmaran om den nu blir av. 


Idag var jag även och hejade lite på lite kompisar som tränade, utspritt och var för sig i en swimrun-träning. Kul att se sportlädjen i deras ögon och den där lilla sporttröttman. Visst längtar man efter den? Längtar själv efter den och hoppas att kunna uppleva den inom snar framtid. 


Ironman Jönköping blev uppskjuten till höstkanten.. som allt annat.. vi får väl se om den blir av då med.. Men då kanske jag hinner att gå ner de där 25-30 kilona tills dess.. 


Tills vidare så får vi nöja oss med andras idrottsglädje:
















hej så länge

//Marcus 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar