onsdag 3 november 2021

Hösten kryper på

 Tja, som någon vis sa: tiden väntar inte på någon


Höstens vingar slår sitt omfångsrika vispande omkring oss och mörkret kommer och lägger sig som en blöt filt. Lite som en bradykard historia lugnar det mesta ner sig. Även om det har funnits dagar där det har varit så där själavårdsskrikande vackert. Så även hösten har sina moment.


Den egna träningen under hösten har enbart fokuserat på att må bra och inte gå sönder. Efter att ha tillbringat större delen av årets första månader med smärta och frustration så kryper en obehaglig rädsla för att gå sönder igen på. Att vara klok och stegvis höja utmaningarna är svårt. Mycket lättare att råda andra än att lyssna på den egna erfarenheten om vad man bör göra.


Nästkommande år ser ändå ut att bli kul sportmässigt. Loftahammar Endurance Day (swimrun) kommer ju köras vilket vi gärna vill såklart. Ett fantastiskt lopp på så många sätt! 

Ironman Jönköping, den är ju "halv Ironman, ska betas av och kanske Göteborgsvarvet om det nu blir av.. 

Idre Fjällmaraton verkar också hamna på att göra listan. Den var ju faktiskt fantastisk som upplevelse! 

Tja.. bra om man kan hålla sig hel och blir lite mer uthållig alltså..


Här är några fragment från mina upplevelser från höstens joggande:






























Vårat lilla lopp har numera samlat ihop 80 skogsälskande och löpvilliga människor! Väldigt roligt och även lite spännande att se om vi kan ordna vår logistik och alla förberedelser inför det. Mycket att tänka på men vi får hoppas att det går bra. 


Bild av duktiga Daniel Halldin


Är ni sugna på att springa lite i skogen så hör gärna av er till någon av oss. Vi kan nog klämma in ett par stycken till. 


Marcus 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar