söndag 30 oktober 2016

Söndagsjogging

Söndagar är väl generellt den dag då de flesta kör sina långpass? Jag har en känsla av det i alla fall. Mina infaller då lust och möjligheten står för dörren. Idag inföll det faktiskt på en söndag. Otroligt vackert väder, bra känsla i kroppen och allmänt bra i det mentala spektaklet.

 Underbara färger


 När hösten beter sig så här så är det rätt okPå med grejerna, lite vätska och godis med på färden och sedan ut mot Tinnerö eklandskap. Bara solen gör ju att benen springer lite lättare. Sol och blå himmel gör underverk hos mig.

Rundan är svårt att beskriva i ord. Eufori, runners high, lycka...tja allt i en salig mix. En miljard färger omkring dig när du (känslomässigt) flyger fram på stigarna. Mycket stiglöpning blev det och även i däckspår av skogsmaskiner. Sådana spår är ju helt fantastiska att springa på! trippelitrppp och hoppetihopp på ett ungefär..


 Skön värmande sol underbara intryck Skogslöpning när den är som bäst Krondike som jag avvägde om jag skulle forcera eller springa runt..det blev runt
Underbara miljöKom ut i okända marker där det hade varit rätt mycket vildsvin. Såg eller hörde inga som tur var. Träffade inte på någon annan i naturen heller. Kanske för att jag sprang lite kuperat, men ut i naturen för böfvelen!

Till slut blev det 14 km på klockan..och 1200 kalorier..hahahah!

Åter hemåt och fortsatt stigar att springa på. Det går ju så mycket lättare på stigar..underligt egentligen. Sådär..nu mat och allmänt jox!//Marcus

1 kommentar: