söndag 2 januari 2022

God jul, gott nytt år & god fortsättning

Helgerna har passerat och det är redan nytt år. 2022 här kommer vi..

Men först ska vi kanske summera 2021! Ni som tittar här ibland vet ju redan vad detta år har bjudit på men va tusan.. Ännu ett år präglat av pandemi och en hel del arbete med detta men vi har allt gjort vad vi kunnat för att förgylla både vår egen och andras tillvaro, vi i TFU är ju bra på sånt..



Vi började nog året lite trevande och fick träna mycket på egen hand, men till sist fick vi tid tillsammans och då på sadeln till Marcus förtret.. Vi cyklade runt en medelstor sjö, fikade och åt lunch i fint väder..


Här har vi visst kutat och lurats lite i efterdyningarna av ett regnfall, sånt är kul!





Då Ironman i Jönköping blev inställt, tog vi saken i egna händer och anordnade first edition av Ekängen Triathlon (halv Ironman distans) Det blev en lyckad dag i solens tecken och avslutades med fest.


Lisa, Vilda och jag tog husbilen till Frankrike, så att man fick kuta lite där också.. Det var fint!





Ibland fick vi till några lur som kunde avslutas med riktig sportdryck, sånt som man inte mår bättre av dagen efter, men väldigt bra av just då..






Sen drog vi till fjälls, närmre bestämt Idre och kutade Salming Idre fjällmarathon. Det var långt och jävligt, men väldigt roligt och känslosamt..


Jag fick kuta Stockholm Marathon själv, men gjorde det utan att bajsa så jag klarade äntligen sub 3h.. Härligt påhejad av de äldre herrarna.


Sen fick vi till sist möjlighet att genomföra vår egna tävling, Team Fillinge Ultras Terrängtävling, kanske årets höjdpunkt och oj så bra det blev.. Ny årlig tradition 1:a advent!


Då mina klubb-bröder dragits med krämpor och hittepå har jag fått stått för kontinuitet och distans och skrapat ihop 500 löpta mil 2021, då har det ju varit ett bra år, eller hur!


Tack för i år alla klubbkompisar, vänner och sponsorer, vi ser fram emot ett minst lika spännande 2022

TFU 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar